lördag 26 april 2014

Allergi och annat skoj

Allergin har varit extremt i år, läste i tidningen häromdagen att det var den högsta nivån som uppmätts på jättelänge. Så i påsk var jag väldigt trött och sliten, stannade hemma på påskafton istället för att äta med makens släkt. Fast det kändes helt okej, faktiskt väldigt okej! Jag satt själv och grejade lite vid datorn, försökte uppdatera bloggen lite men hamnade förstås på en massa villovägar, något jag är van med men det tar ju en massa energi.
Har just fått en ny chef på bokhandeln, så veckan efter påsk gick det åt en del fokus till att få ordning i butiken inför "nyöppningen", och givetvis blev jag riktigt dålig på fredagen så jag försökte få tag på en läkare så jag fick nåt kraftigare mot allergin, det slutade med att vi fick åka fem mil till jouren. Tack och lov gick det fort, jag fick kortison på plats och sedan extra kortisonspray och tabletter att ta ett par dagar. Problemet var bara att jag blev superhög på den så det blev ett par galna dagar med en speedad hjärna. Rätt jobbigt att inte kunna varva ner, så det blev en hel del gjort här hemma då jag gick fram som en duracellkanin

Hade svårt att fokusera på jobbet, så jag längtade verkligen efter att få avsluta kuren. På Valborgsmässoafton fick jag följa med på avslutningsmiddag med gamla chefen och arbetskamraterna. Åt entrecote och hade det hur roligt som helst, och kände att jag faktiskt inte haft så här trevligt och känt mig som en i gänget. Och jag är omtyckt och kan en massa som är till nytta för så många andra. Gött!

Slutade med kortisonet för ett par dagar sedan om är inte alls yr längre. Kan behöva all energi som kan fås för Maj är fullspäckad med kurser och jobb. Utökar till 9 tim/v i slutet av Maj eftersom kurserna kräver en del tid. Ska även uppdatera med Rehab-neuro läkaren och därefter träffa AF/FK för deras uppdatering. Just nu känns allt helt okej, jobbar tis-, ons-, fredagar och däremellan är det hem och familj som gäller, samt återhämtning. Det flyter på helt okej!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar