torsdag 20 mars 2014

Spotta i motvind

Att spotta i motvind vet nog de flesta att det är en riktigt dum idé, dock upplever jag emellanåt som att var sak man gör exploderar en i ansiktet.
Det händer en massa nu. Dels väntar alla med spänning på vem/vilka som ska ta över bokhandeln där jag arbetstränar. Apropå det så fick jag mig en brasklapp där (indirekt självförvållat) för ett par veckor sen då chefen fick mig att inse vidden av att verkligen visa sin bästa sida och vilja att arbete. Jag ser kritiken som ett delvis misslyckande där jag lallat på i min egen lilla skumma värld men där jag med lite god hjälp, insåg att jag egentligen spottat i motvind :-P Bara att skärpa till sig, särskilt nu då det kan faktiskt kan hända att jag får vara kvar efter ägarbytet.
Sjukskriven läkare
Så kom jag så klart på i sista sekund "typ" att min sjukskrivning skulle uppdateras och förlängas, i och med att jag ingår i rehabsamverkan. Ringer in till mitt team i Skövde men får veta att min läkare i sin tur är sjukskriven. What?! Så vem fixar mina papper nu då? Det hade de ingen aning om för det var precis kaos där uppe på neuro. Suck. Jag tänker att jag får väl ta och ringa min handläggare på FK så länge: gissa vem som tagit ledigt? Gaaah! Skriver ner nånstans i kalendern att ringa honom om i morgon istället, dvs idag. Men så var jag iväg och jobbade och vips flög allt åt skogen med min lilla kom- ihåglapp. Bläää! Vad bra det går!
Jag oroar mig inte så mycket för jag har för mig att jag egentligen inte behöver intyget samma dag osv. Men samtidigt så är det ju nya regler kring "aktivitetsersättning bla bla bla" som jag fick från FK att AF har aktiverat, så nu ska jag rapportera skriftligt de dagar jag jobbar. Vilket jävla strul de uttråkade ministrarna fixat till. AF folket drunknar I måsten osv så det här kan bli hur knasigt som helst.
Hoppsan nu börjar ögonen fladdra, jippie insomningstabletter funkar... Dags att hoppa på sömntåget, Natti natt!

1 kommentar:

  1. Låter som mig ;) Men mitt i alltihopa så fixar det sig ändå :)

    SvaraRadera