onsdag 10 juli 2013

Vilodag innan Sommarland

Imorgon ska vi åka med de stora tjejerna + en kompis till fjortonåringen, till Skara Sommarland. Ett fantastiskt ställe om man har barn från 4 år->. Tonåringar brukar gilla att få smita iväg med kompisarna och spana snygga killar (vet jag av erfarenhet, hehe!). Det innebar att lillprinsen fick åka till mormor redan ikväll, för vi kände att det skulle bli en alltför stor påfrestning att ta med honom. Han är en väldigt alert grabb, med många strider att ta per dygn, vilket rimmar mindre väl med en utmattad mamma och kalsongträning ^_^
Igår var vi iväg till min väninna, som huserade ca 6 mil ifrån oss. Det var tryckande värme, så det var en trött familj som kom hem igår kväll. Pappan åkte vidare på fotboll dessutom, medan jag skulle försöka hålla ställningarna hemma. Kan säga utan att blinka att sonen fick glo på Firma Fantasiflytt ett antal gånger, men tyvärr somnade han inte förrän närmare 21.30, dessutom vaknade han under natten och smet upp i vår säng, så jag sov inget vidare = utslagen idag. Piggnade till framåt kvällen  så pass att en promenad kändes som en bra idé, så med lilltjejen hack i häl tog jag en sväng utmed kanalen, men tog det verkligen i ett lugnt tempo, vis efter tidigare erfarenheter av raska promenader (=utslagen).
Så jag känner mig rätt så i balans för en dag på Sommarland. Ska trotsa min avsky för denna bleka, överviktiga kropp och bada allt vad jag kan! :-)
Sova kan jag göra på fredag, eller lördag.. Eller ja just! Har_inget_ planerat förrän slutet av juli :-)
Avslutar mitt inlägg med en fin bild på mina efterlängtade klängväxt vars namn jag glömt bort, samt gårdagens besök till Pankasjön i Falköping :-)
Mmm äntligen blommar Klematisen!


Besökte Pankasjön i Falköping -superfint! (men vaaaarmt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar