fredag 12 juli 2013

"The Valley of the dead" ;-)

Uff! Idag känns det som man blivit överkörd! Ont i kroppen, slående trötthet och en aning allergi. Hm, kan jag hitta på nåt mer? ;-)
Nä hela familjen är mörbultad efter gårdagens utflykt, vi är inga soldyrkare i detta hus...oh no! Men jag hoppas det svalkar av senare ikväll så kanske vi kan få tillbaks lite ork. Det får bli varannan-dag metoden (eller var tredje ^_^) dvs 1 dag aktivitet av normalt tempo, 1 dags vila. Ja det låter finemangs!

Har förresten fått oväntat stöd på nätet gällande övervikts-op. Ingen har föreslagit för mig att skicka egenremiss till ett annat landsting än det jag tillhör. Men det går! DET GÅR! Så nu ska jag samla lite kraft att ta kontakt med den fina tjejen som ville hjälpa mig. Jag känner ju hur min ork fasas ut pga att jag är så tung och osmidig. Ser på foton och vill bränna upp dem - vem tusan är det på bilden? Jag? Nähä? Jag ångrar så mycket att jag lyssnade på kiropraktorn (helvetet som flyttar tillbaks till Danmark och lever loppan, och som jag borde stämt skiten ur!), och slutade ta promenader när minstingen var liten.Tappade allt efter graviditeten men lika fort kom de tillbaks (12 kg) bara för jag litade på fel person. Och inte orkade tänka själv. För det hade varit klart enklare att ligga tolv pannor minus inför att ex utföra en bukplastik....nu känns det enormt omöjligt att nå den utmaningen, därför ska jag kolla upp det mer långvariga alternativet, Gastric Sleeve Operation.

Jaja! Men det där ska vi ta tag i så småningom, ett steg i taget my friends!
Här kommer dagens visdomsord:


3 kommentarer:

  1. skickar en kram till dig! :)

    SvaraRadera
  2. Tyvärr stämde det ju inte med remiss utom hemlandstinget, allt måste gå därigenom först 👎

    SvaraRadera
  3. Tyvärr stämde det ju inte med remiss utom hemlandstinget, allt måste gå därigenom först 👎

    SvaraRadera