måndag 1 juli 2013

Promenad runt Göta Kanal

Jag fick panik förut ikväll. Pratade i telefon med min bästis och tillika yoga gudinna, när jag såg mörka blå fläckar på baksidan av vänster vad. Åderbråck! tänkte jag förstås direkt. Nu är det kört! Här kommer smällen som ska få mig att sätta fart och promenera igen. Det slog mig att jag kanske har lättare för att utveckla det eftersom jag inte orkar vara så aktiv som jag borde, dessutom har jag ju problem på vänster sida med  muskelsvaghet och domningar till och från. Med andra ord kanske jag ligger riktigt risigt till, med andra ord - nu SKA jag ut och gå en runda så ofta jag bara orkar.
Så ikväll följde dottern med, och hon går i ett lugnare tempo än mig när jag gick mina rundor på tid 5km/tim. Alldeles galen hög hastighet för mig, inte konstigt jag låg däckad en halv dag efteråt ^_^
Men det blev några pauser och vi gick kanalen runt och hem vilket kändes som vi lyckats med riktigt bra, och utan stress :-) En timme totalt, så nu tror jag min kropp är så pass trött att jag kommer somna på stört ^_^ Det är det bästa efter lite träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar