torsdag 18 juli 2013

NJUTER!

Nu har vi haft en grymt trevlig start på makens semester, det har blivit Skara Sommarland, Hova Riddarvecka, och flera badutflykter. Och jag har fixat det, VI HAR FIXAT DET, och det beror nog främst på att vi accepterat läget, vi planerar utifrån min situation och planerar in ledigt.
Max en större aktivitet per dag. Sen lite paus. Vi växeldrar med att vakta kidsen, och jag försöker inte ge upp och däcka utan håller ut en kvart extra så jag hinner ta undan lite disk eller så. Det behöver inte vara så mycket man gör, men att växeldra är ibland allt som krävs även om det gäller tio minuter.
Måste berätta om vår härliga utflykt häromdan, då vi fick tag på vår kompis som åkt iväg för att bada, så vi slöt upp vid ett underbart ställe, Örlen Camping utanför Tibro. Det är så fint där, i alla fall kräver jag inte så mycket mer än en brygga, sandbotten och strand, och gräs att sola på ;-) Här fanns det dock en massa kul för barnen - gungor, studsmatta, kiosk, schyssta omklädningsrum, ja det var perfekt! Och jag badade massor! Jag badade och njöt med barnen så nu är jag säker på att dottern har fina minnen från sommarlovet och kommer berätta hur hon badat med sin mamma ;-) Tänk vad lite som behövs emellanåt. Det behövs inte mer än att ta bilen/cykel/eller vad som behövs för att flytta ut från hemmet en stund. Sen lägger man full uppmärksamhet och engagemang på barnen. Där och då, Hakuna Matata!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar