måndag 1 april 2013

Har påsken varit bra?

Hoppas påsken varit bra!
Jag har inte köpt en enda godisbit, ändå svämmar det nästan över i skafferiet ^_^ Har haft det både mysigt men åkte på en stress smäll som hette duga då sonen fick benet i underarmen dragen ur led :-\ en sväng till akuten på påskafton, men var ute en halvtimme senare, tack och lov ;-) Och lilleman hade inte ett dugg ont sen, så vi kunde åka tillbaks till min mamma och käka middag.

Här avskyr vi lov utan rutiner, så det ska bli skönt med vardag imorgon. Jag ska på möte med rehab, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen imorgon. Men jag vet att jag kommer fortsätta med rehab april ut, fast öka till 2 ggr/veckan då det blev för lite med 1ggn. Känner att det går varken framåt eller bakåt, jag är oerhört känslig än för intryck och stress. Oftast ligger jag en dag och återhämtar mig :-\
Det känns bara läskigt att man inte kan kontrollera den biten vidare värst. Hela mars har varit fylld med små stress-smällar, vissa så ofattbara för de flesta kan jag tro, men för mig blir det liksom kaos. Återigen krånglar det kognitiva, jag finner inte orden och tänker på engelska, jag glömmer småsaker men som är rätt så viktiga. Var jag lagt husnyckeln är ju rätt så viktigt när jag kommit hem, liksom.
Ja ärligt talat är det som mitt kognitiva centra fått sig en sjujäkla smäll! Jag har öppet hus till Stressavdelningen, och släpper in vad som helst som kan påverka reaktionerna på de allra mest knasiga sätt. Det skrämmer mig så klart, hur det ska bli att börja arbetsträna framöver. Jag är livrädd för att ex hamna på nåt som innebär ansvar för att låsa dörrar, hantera kassor eller ja gud vet vad. Jag får panik av bara tanken. Gud så fånigt, liksom.

Nä vet ni vad, jag får intala mig att det är som med allt annat - små babysteg framåt ;-) Nu måste jag spara och publicera detta inlägg innan jag (ja just det!) GLÖMMER av det ^_^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar