söndag 19 augusti 2012

Skönt att ha fullt upp

Träffat familjen idag!

Sov ut imorse...orkade inte kliva upp 7.50 då klockan ringde. Nääeeee...snooze...bara en gång till! Det blev 9.15 istället. Och det var välbehövt, då vi knappt fick sova natten till fredag ändå. Ladda batterierna!

Frukost och sedan in till stan för att shoppa skor med äldsta dottern. Fast jag följde inte med henne (tjatar tydligen för mycket), så jag gick själv iväg för att hitta tofflor att hasa runt i på sjukhuset och hade tur, fann ett par på rean! Och dottern hittade också skor, så det blev en lyckad shoppingtur. Fixade lite tröjor och sånt till de andra trollen eftersom jag lär förmodligen inte springa på stan närmsta månaden, och det lär inte maken heller vilja göra. Det gäller liksom att ändå planera framåt minst en månad. Vad händer då? Höst ute, kanske ska lägga i ordning regnkläder, stövlar etc. Finns liksom inget värre än att behöva leta sig blå efter vantar, gympakläder, you name it, kl 7.50 på morgonen då barnen börjar tjugo minuter senare. Ogilla!

Sedan åkte vi upp till min mamma och då fick vi krama om de andra trollen, lillen hade rivit bort sårskorpan på sitt jack och det var ingen liten bit han fick loss! Ska bli intressant att se hur det blir på onsdag. Eller vänta, jag lär väl kanske inte orka tänka på det men olustigt är det ändå. Sedan kom min syster och hennes familj för att mellanlanda en natt hos mamma. Hennes äldsta tös fyllde år så vi valde att ta med dem på bio som uppvaktning. Det blev Madagaskar 3 i just 3D, och det var sannerligen en upplevelse! Vi tappade andan om vartannat när figurerna tycktes hoppa ut ur bio-duken ;-)

Ja sen blev vi kvar hos mamma ytterligare en stund och hann äta tårta och prata lite. Men nog blev jag rastlös fort, ville verkligen få åka hem och börja packa eller nåt, för jag var inte riktigt närvarande ändå i tanken. Tjejerna bad om att få sova kvar, och jag tror jag förstår att de behöver annat att tänka på. Snälla mormor lät dem göra det förstås, så det är den lille busen som följde med oss hem. Nu är vi tyvärr uppe alltför sent, har laddat ner lite musik till mig och tjejerna, tänkte de skulle få nåt att lyssna på i mobilen. Har plockat i ordning lite i necessären och klurar på om jag törs ta med fyra böcker eller ej? Tanken är väl att jag ska bli pigg ändå? ;-)

Nä nu ger jag upp för ikväll, imorgon blir det lite mer att packa och se över rent generellt här hemma. Vill kunna planera och hjälpa maken även om jag inte ska "bry mig". Vaddå? Kul att behöva leta ihjäl sig efter ungarnas prylar en tidig morgon före jobbet börjar? Näe tack. Jag tror han gladeligen låter mig greja och visa var allt är. Tänk ändå, han har ju inte haft det ansvaret alls de senaste fem åren (!).

Godnatt friends, wherever you are! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar