fredag 20 juli 2012

Semester!!!

Tidigare i sommar (hoho var är du?) bestämde jag mig för att åka till Göteborg för mina vänner bor med omnejd, bara för att få njuta några dagar i deras sällskap och avsluta med en fest. Vi hade en sån Partygirl-helg ifjol och den levde jag länge på ;-)
Framför allt är det skönt att komma hemifrån och slippa energin i huset, jag har liksom sabbat den känns det som, så lite miljöombyte känns helt rätt. Försöka slippa tänka så förbaskat mycket! Min reflexolog sa det vid senaste behandlingen, "du är för mycket uppe i huvudet, du behöver komma ner och känna i magen istället!".
Alltså, allt det där "vet" jag redan, men att bryta ett mönster är verkligen svårt. I alla fall för mig. Alla som känner mig vet hur intensiv jag kan bli och nästan bli manisk över projekt när jag verkligen brinner för det, men samtidigt när det verkligen gäller blir det nästan som om min hjärna bubblar över av trycket, och jag kan inte ta itu med saker, även om det är viktigt osv. Jag trodde, HOPPADES, att jag skulle "skärpa" till mig och visa armbågarna och ta tag i ordinationerna eftersom det är livsviktigt. Men NÄ DÅ, den lille hamstern tycks inte vilja lyssna på matte!!
Well, bort med ältandet! Nu tar jag, Chiarin och cystan semester :-)
Njut en smula ni med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar